Инфо

18. март 2020.18. мар 2020.
"Спринтери" до бацачких медаља

"Спринтери" до бацачких медаља

Обе мушке екипе Атлетског клуба "Сприн" са по три члана наступиле су на Зимском Купу Србије у бацачким дисциплинама у Сремској Митровици недавно. Српинтери су освојили пет медаља, поставили шест личних рекорда, заузели треће место екипно код јуниора и убедљиво прво код пионира (60 поена, чак двоструко више од другопласиране екипе).

Милош Ердевички и овај пут био је најбољи са победама у бацању кугле и бацању копља, где је постигао лични рекорд од 46,51 метар. Вељко Росић је био други у бацању копља, а у бацању кугле је направио лични рекорд од 11.40 метара. Никола Росић је успео да се домогне трећег места уз лични рекорд у бацању копља, који сад износи 48.99 метара, док је Ђорђе Јовановић успео да баци јуниорски диск на вредност од 37,21 метара, што му је нови лични рекорд. Алановић Алекса је, направио два лична рекорда и у великој мери помогао у екипном пласману.

Према првобитном календару у мају је предвиђен почетак сезоне на отвореном, али, наравно, све па и то је сада под знаком питања.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa