Инфо

25. фебруар 2018.25. феб 2018.
АМСС: Снег на подручју југозападне, централне и јужне Србије

АМСС: Снег на подручју југозападне, централне и јужне Србије


БЕОГРАД, 25. фебруара 2018. (Бета) - Ауто-мото савез Србије (АМСС) апеловао је на возаче да због најављених снежних падавина и ниске температуре не крећу без обавезе зимске опреме, јер мокри или снегом и ледом прекривени коловози у великој мери повец́авају зауставни пут возила, смањују његову стабилност и захтевају пажљиво управљање.

Снег овог јутра провејава на подручју југозападне, централне и јужне Србије, док јак мраз и јутарња ниска температура стварају лед и поледицу.

На наплатним рампама нема задржавања, а на граничним прелазима на путничким терминалима чека се до 30 минута. Често долази до формирања дужих колона возила на улазу и на излазу из Мадјарске и тада задржавања могу бити вишесатна и дужа.

Због лоших временских услова, одлажу се радови на деоници Горњи Милановац - Прељина, као и на деоници Картовска стена - Гуча.

На аутопуту кроз Београд до 7. марта трајаће радови на демонтажи старе хаварисане заштите за возила на банкини, уредјењу банкина и монтаже нове сигурносне ограде, на деоници Газела – Сава Центар-Тошин Бунар-петља Змај, у правцу Београд - Добановци. За саобраћај ће бити затворена зауставна десна саобраћајана трака, сваког дана парцијално у потезима до 1,5 километар.

Радови се одвијају на више деоница на путевима у Србији и ту је потребан додатни опрез и поштовање саобраћајне сигнализације, наводи АМСС.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa