Инфо

24. децембар 2020.24. дец 2020.

Читаоци рекли: Катарина, Небојша, кајакаши

Један део избора за најбоље представнике спорта Подриња у избору вашег и нашег листа, окончан је данас. Читаоци су у претходне две недеље имали прилику да попуњавањем купона објављиваних у претходна три броја "Гласа Подриња" да изаберу међу понуђеним кандидатима у три категорије. Резултати су познати.

Према оцени читалаца, најбоља спортискиња Подриња за 2020. годину је шабачка атлетичарка, шампион Србије сениорски у бацању кугле Катарина Гачевић. Она је освојила 81 глас, Рената Ћосић, капитен кошаркашица „Дуге“ је друга са 48 гласова, док је капитен Женског рукометног клуба „Медицинар“ Уна Обреновић имала 12 гласова.

Убедљив тријумф међу колективима однео је Кајак клуб „Зорка“, свеукупни вицешампион Србије. Овај колектив је освојио 86 гласова, друго место припало је Теквондо клубу „Шабац“ са 32 пристигла гласа, док је Рвачки клуб „Витез“ имао 20.

За крај остављамо категорију спортиста, где је било најнеизвесније. Небојша Грујић, какајакш „Зорке“ освојио је 58 гласова, три више од бадовиначког атлетичара Александра Грновића који је добио 55. Трећи је шабачки рвач Урош Маџаревић са 27 гласова.


Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa