Инфо

17. март 2021.17. мар 2021.
Mup Srbije

Mup Srbije

Бахати возач ухваћен у каналу

Припадници Министарства унутрашњих послова у Шапцу, брзом и ефикасном акцијом, сустигли су и зауставили двадесетпетогодишњег мушкарца из овог града који је возио „цитроен“ и покушавајући да побегне полицији учинио низ прекршаја.

Он је ноћас на путу од Шапца ка Дреновцу, управљајући возилом без дозволе, претекао аутомобил преко пуне линије и наставио кретање у супротном смеру, не заустављајући се на саобраћајни знак „стоп“.

Потом је наставио да вози са угашеним светлима, угрожавајући безбедност петорице возача који су му ишли у сусрет на неосветљеном путу, чиме је починио прекршај насилничка вожња.

Двадесетпетогодишњак је надомак Дреновца возилом слетео са пута и преврнуо се, а затим истрчао из аутомобила и преко њива покушао да побегне.

Полиција га је убрзо пронашла како се скрива у оближњем каналу.

Полицијски службеници су га, због прекршаја управљања возилом без возачке дозволе, претицања преко неиспрекидане линије, незаустављања на саобраћајни знак, кретања возилом у забрањеном смеру и насилничке вожње, по хитном поступку привели судији за прекршаје.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa