Инфо

28. април 2021.28. апр 2021.
Глас Подриња

Глас Подриња

Град Шабац донирао санитет Дому здравља "Др Драга Љочић"

Град Шабац донирао је санитетско возило Служби хитне медицинске помоћи Дома здравља „Др Драга Љочић“. Данас је градоначелник Шапца др Александар Пајић уручио кључеве возила др Јасмини Станковић, директорки ДЗ.
- Новим санитетским возилом, град Шабац жели да здравствени радници у Хитној помоћи, у време пандемије, буду што бржи и ефикаснији. Град је из свог буџета издвојио 5 милиона за ово возило. Најбитније је да унапредимо квалитет здравствених услуга. Данас је изашао и тендер за израду пројекта реконструкције ОБ Шабац. То је капитална ствар за град Шабац за коју је издвојено 50 милиона из буџета града, истакао је градоначелник Пајић.
Глас Подриња

Немања Пајић, председник Скупштине града Шапца нагласио је да је важно да подршка Града буде континуирана.
- Одали смо почаст свим запосленима у здравству на територији града Шапца, али то није декларативна подршка. Ми настављамо подршку у виду донирања опреме да би наши суграђани имали боље услове за лечење, а здравствени радници боље услове за рад.
Глас Подриња

Др Јасмина Станковић, директорка Дома здравља „Др Драга Љочић“ истакла је значај реанимобила за ДЗ.
- Ово, шесто возило оваковог типа, омогућиће бржу, ефикаснију и квалитетнију здравствену услугу. Такође, с обзиром да се ради о акутним стањима, било да су изазвана болешћу, или траумом, важна је доступност, могућност да стигенемо до најудаљенијих места. Наши запослени ће ово возило користити свакодневно и биће им од велике користи за збрињавање најургентнијих пацијената.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa