Инфо

12. мај 2021.12. мај 2021.
фото: Глас Подриња

фото: Глас Подриња

Шабачки ватерполисти изненадили Крагујевчане и комплетирали изванредан спортски дан

Раднички из Крагујевца није знао за пораз на домаћем нивоу, освојио је Регионалну лигу, имао перфектну полусезону, у плеј оф ушао као убедљиви фаворит за титулу шампиона, а све те силне низове прекинуо је шампион Србије, Шабац, тријумфом 8:7 (0:3, 2:0, 3:1, 2:4) у првој утакмици полуфинала плеј офа.

У одличном мечу, дуже је у вођству био Шабац, а головима се истакао Вуксановић који је постигао четири поготка.

Ово је први тријум "Шапца" над Радничким после четири узастопна тријумфа Крагујевчана у последња четири званична меча током две сезоне.

Наредни дуел је у суботу на Градском базану у Шапцу и уколико "Шабац" поново савлада Раднички, избориће оласман у финале плеј офа.

У другом пару, Нови Београд је повео против Црвене Звезде захваљујући победи од 12:6.

Ова победа је комплетирала тријумфалну среду за шабачки спорт. Металопластика је савладала Дубочицу у наставку плеј офа Супер лиге 37:25. Како је славио и Партизан против Железничара, Шапчани су још трећепласирани.

фото: Глас Подриња


Шабачки кајакаш Михаило Суботић, члан "Зорке", у тандему са Ервином Холпертом пласирао се у финалну трку Европских доквалификација у Сегедину (дисциплина К2 1.000). Уколико српски двојац освоји прво место у финалу заказаном за сутра, Суботић ће постати олимпијац, настављајући низ шабачког кајака.

фото: КСС

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa