Инфо

9. мај 2023.9. мај 2023.
Парламентарни и локални избори у једном термину

Парламентарни и локални избори у једном термину

Потпредседница Скупштине Србије и функционерка Српске напредне странке (СНС) Сандра Божић изјавила је да циљ протеста "Србија против насиља" није био пијетет према страдалима у недавним масовним злочинима, већ да се организатори из дела опозиције "домогну фотеље".

"Све оно што су тражили и пре него што се ова трагедија десила а тиче се избора биће апсолутно на располагању. Али неће бирати на који начин и када ће ићи избори", рекла је Божић за ТВ Прва, наводи Бета.

Према њеним речима, кад буду расписани избори "биће на свим нивоима, односно парламентарни и локални - у једном истом термину".

На питање када ће бити усвојене мере против насиља о којима је говорио председник државе Александар Вучић, она је рекла да очекује да то буде по хитном поступку и да термин скупштинске седнице зависи од тога када ће стићи предлог владе.

"Биће веома брзо усвојене", рекла је Божић.

Говорећи о предстојећој скупштини СНС, Божић је рекла да сви у тој станци желе да Вучић остане на њеном челу уместо да се повуче и нада се да ће он променити такву своју одлуку.
ГП

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa