Инфо

28. мај 2023.28. мај 2023.
званична фб страница Завода за јавно здравље Шабац

званична фб страница Завода за јавно здравље Шабац

Представнице Завода за јавно здравље Шабац на едукацији у Београду

У организацији John Snow Research & Training Instituta (JSI) који имплементира пројекат МОМЕНТУМ-Трансформација и правичност рутинске имунизације Америчке агенције за међународни развој i Канцеларије НАЛЕД у Београду, одржана је континуирана медицинска едукација. У име Завода за јавно здравље Шабац учествовале су др Драгана Радојичић, спец.епидемиологије - помоћник директора за послове јавног здравља из области епидемиологије и микробиологије и Жељка Нинковић, мастер јавног здравља из Одељења за промоцију здравља, наводи се на званичној фб страници ЗЗЈЗ Шабац.

Едукација се састојала из три кључне области које се односе на комуникацију лекар - пацијент, а на теме значај здравих стилова живота укључујући вакцинацију, имунизацију против Цовид-19 и пружање квалитетне здравствене услуге кроз бољу комуникацију са пацијентима.

Програм је реализован кроз шест тематских сесија које су обухватиле: здраве стилове живота и вештине квалитетног пружања здравствених услуга, информације о здравим стиловима живота, комуникацију у склопу вештина квалитетног пружања здравствених услуга, као и примену тих вештина.

Едукација је била намењена представницима института и завода за јавно здравље као и лекарима опште медицине, интерне медицине, гинекологије и онкологије.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa