Инфо

25. октобар 2023.25. окт 2023.
33 године постојања у Шапцу (Фото: Глас Подриња)

33 године постојања у Шапцу (Фото: Глас Подриња)

СПС обележио 33 године постојања у Шапцу

Градски одбор Социјалистичке партије Србије обележио је 33 године постојања у Шапцу. Велика сала у згради некадашњег Комитета била је премала да прими све госте. Највећи број присталица у последњих петнаестак година окупио се око Градског одбора.


Др вет.мед. Никола Милутиновић (Фото: Глас Подриња)


-Веома сам срећан што је после дуго година ова сала пуна. Нисмо у граду у власти више од 20 година. Окупљање око СПС-а је почело и када видим ове људе верујем и да ће доћи праведан резултат. Спремамо се за изборе и полако почињемо да улазимо у кампању. Мислим да СПС у Шапцу, после 17. децембра мора ући у власт, јер је расположење народа такво. Ми смо ту да слушамо народ и у селу и у граду, да им изађемо у сусрет, да будемо подршка слабима. Ми смо у једном тренутку дошли до дна и то је тужно, али је велика срећа када видимо како се сада придижемо. Држави је потребна оваква озбиљна левица, која може да помогне свом народу да боље живи и да укаже на све оно што може боље да се уради, рекао је председник ГО СПС-а др вет.мед. Никола Милутиновић.

Пуна сала присталица (Фото: Глас Подриња)


Окупљању су присуствовали стари истакнути чланови СПС-а, међу којима су били Раденко Степић и Јела Веселић, као и члан Главног одобра и министар у Влади Републике Србије Ђорђе Милићевић.

Фот: Глас Подриња


Опширније у штампаном издању "Гласа Подриња".

Ђорђе Милићевић и Никола Милутиновић
М.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa