Инфо

27. октобар 2023.27. окт 2023.
Слава странке (Фото: Глас Подриња)

Слава странке (Фото: Глас Подриња)

Слава Српске напредне странке

Градски одбор Српске напредне странке у Шапцу обележио је страначку славу, Свету Петку. Слава је обележена у кругу чланова и симпатизера, а у присуству свештенства је поломљен колач.


Живан Бајић (Фото: Глас Подриња)


-Све ове људе окупља иста идеја, исти циљ, исти мотив, а то је љуба впрема Шапцу, љубав према Србији. За спровођење такве идеје важно је и то што подржавамо СНС и политичку идеју чији је творац председник Србије Александар Вучић. Град Шабац је у последње три године постао прави партнер својој држави, што показују и инфраструктурни пројекти који су стигли у наш град. Пре непуне две недеље отворен је нови ауто-пут, прошле недеље на обележавању 15. рођендана наше странке најављен је почетак радова на путу Шабац - Текериш. Шабац ће ускоро добити и нову болницу, магнетну резонанцу. Све је то битно за квалитетнији и бољи живот у нашем граду. Поносан сам на резулат који је градска власт остварила у последње три године, на челу са градоначелником Александром Пајићем. Борићемо се да и у наредном периоду заступамо политку дела, политику истине и боримо се за квалитетнији живот грађана Шапца, рекао је председник ГО СНС Шабац Живан Бајић и честитао славу свима који славе.

Фото: Глас Подриња


Славу је суграђанима честитао и потпредседник ГО и члан Главног добра СНС Бобан Бирманчевић. Истакао је да је ово за њих најлепши дан у години.

Бобан Бирманчевић (Фото: Глас Подриња)


-Жеља нам је да до идуће славе направимо још бољих резултата и да град Шабац, држава Србија и сви заједно уђемо у будућност коју је креирао Александар Вучић. Јединсво које показујемо у Шапцу и Србији је снага коју добијамо и преко славе Свете Петке, рекао је Бирманчевић.

М.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa