Инфо

6. новембар 2023.6. нов 2023.
Министар дочекан тортом у част ауто-пута(Фото: Глас Подриња)

Министар дочекан тортом у част ауто-пута(Фото: Глас Подриња)

Горана Весића у Поцерском Причиновићу дочекало око 1.000 грађана

Горан Весић, министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре и члан Председништва Српске напредне странке, посетио је вечерас Поцерски Причиновић, где га је дочекало око 1.000 људи, на прослави коју је организовао Градски Одобр СНС у Шапцу. Искористио је ову прилику да разговара са људима и саслуша сугестије шта још треба да се ради у Шапцу.


Горан Весић (Фото: Глас Подриња)


-Посебно ми је драго када дођем у Шабац, због тога што сам овде био када су били прошли локални избори и када смо после не знам више колико понавља добили право да формирамо локалну власт, избором већине грађана. Оно што смо тада говорили, да ће се Шабац боље развијати када буде имао власт коју представља СНС, ми данас можемо да кажемо да се дешава. Није то само ауто-пут Рума - Шабац који је завршен, а који је обећаван још 2016. године, биће то и брза саобраћајница и до краја следеће године ћемо спојити Лозницу са Шапцем. Имаћемо и Слепчевић - Бадовинце, као један одвојак брзе саобраћајнице, а за чију ћемо изградњу потписати уговор до краја недеље. То није само реконструкција пруге Рума - Шабац - Лозница, која ће такође уследити следеће године и та пруга ће бити пројектована за 120 километара на сат. Није то само ни канализација коју ћемо радити, ни много локалних путева које радимо. Радимо међународно пристаниште. Све то показује колико је важно да водимо једну политику, јер само тако можемо да обезбедимо више радних места и да људи живе боље, рекао је Весић.

Министра дочекало око 1.000 људи (Фото: Глас Подриња)


Послао је поруку грађанима Шапца да се 17. децембра одлучује о томе како ће Србија наставити да се развија. Весић је рекао да ће пред грађанима бити избор да ли се вратити у прошлост када није било добрих путева и инвестиција или наставити са политиком будућности, која је политика економског развоја, изградње ауто-путева и пруга и отварања нових радних места.

Фото: Глас Подриња


-Шабац је сувише велики и важан град да би био у запећку, као што је био до прошлих локалних избора када су грађани показали ко желе да их води. Мислим да сада сви они могу да виде и да разумеју колико је важно да се гласа на прави начин. Очекујем да ће гласати за листу "Александар Вучић - Србија не сме да стане" јер Србија заиста не сме да стане, изјавио је Весић.

Председник Привременог органа града Шапца и носилац листе СНС-а на локалним изборима, Александар Пајић изјавио је да је министар Весић пријатељ грађана Шапца и да је показао и када СНС нијебила на власти у Шапцу да је велики борац за инвестиције и бољитак свих грађана.

Александар Пајић (Фото: Глас Подриња)


-Желимо да покажемо колико нам је битно све оно што је влада Републике Србије омогућила грађанима Шапца, пре свега ауто-пут Рума - Шабац, али и наставак инвестиција, нови мост 'преко Саве, наставак брзе-саобраћајнице према Лозници. Надам се да ћемо са министром Весићем у наредних двадесетак дана отворити и међународно путничко пристаниште у Шапцу. Радимо нове улице. Министарство саобраћаја је реконструисало и Железничку станицу. Све су то важни пројекти које је држава урадила за наш град. Можемо да урадимо много више ако заједнички наступамо са својом државом. Ни Србија, а ни Шабац не смеју да стану. Грађани Шапца 17. децембра треба да покажу да смо лојални својој држави, али и да изнад свега волимо свој град и да дају глас СНС, рекао је Александар Пајић
М.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa