Инфо

16. јануар 2024.16. јан 2024.
И. Куртушић напушта Мачву (фото: Глас Подриња)

И. Куртушић напушта Мачву (фото: Глас Подриња)

Ново руководство и нови тренер Мачве у пролећном делу

Припреме за пролећну полусезону Мачва би требало да почне у петак, 19. јануара, а комплетан план припрема је тренутно под знаком питања, јер ће у нови циклус Шапчани са новим председником клуба и новим шефом стручног штаба. Оставке на своје позиције поднели су Драгојло Лазић, досадашњи председник и Иван Куртушић, стратег Шапчана.

Комплетан управни одбор је поднео оставку и тече рок од 30 дана до када мора бити заказана и организована ванредна изборна скупштина на којој ће бити изабрано ново руководство шабачког прволигаша.

До седнице Скупштине клубом руководи привремено тело који чин: Филип Пејовић, а чланови су још Игор Ристивојевић и Зоран Јовановић.


Промене у руководству се не односе директно на позицију тренера и стручног штаба, но Иван Куртушић је најавио растанак с Мачвом уз најлепше жеље за клуб и спреман је за споразумни раскид уговора.

Првобитни план припрема је подразумевао одлазак у Лињано (Италија), четири припремне утакмице међународног карактера у Италији.

Играчи раде индивидуално од 2. јануара. Наставак сезоне је 24. фебруара када Мачва дочекује Вршац на свом терену у 21. колу.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa