Инфо

25. септембар 2018.25. сеп 2018.
Куп нам је важан

Куп нам је важан

Претходне сезоне шабачка "Мачва" је остварила велики успех пласманом у полуфинале националног Купа и како истичу тренер и играчи, резултати у овом такмичењу значајно су помогли клубу и њима у афирмацији, те и ове сезоне желе што даље. Прва станица на том путу је крагујевачки "Раднички", члан Прве лиге који сутра гостује у Шапцу.
-Врло добар, укомпонван тим предвођен младим и талентованим тренером Дарком Тешовићем. Уверен сам да, на овај начин, они за сезону, две поново улазе у Супер лигу. Клуб велике традиције и нећемо га ни најмање потценити иако смо фаворити. Биће измена у саставу, али ће то бити тактичке промене и неће играти други тим. Наравно, циљ је победа и пласман међу 16 екипа - истакао је тренер Драган Аничић.
-Добра, јака екипа са којом имамо традицију тешких и занимљивих утакмица. Но, ако ми будемо на свом нивоу, очекујем и уверен сам у победу. Ми се питамо и то морамо показати на терену - додаје капитен Филип Пејовић.
Утакмица стартује у среду, од 18 часова. Према пропозицијама, планиран је један меч, победник иде даље, а у случају нерешеног исхода, одмах се изводе пенали.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa