Инфо

14. јануар 2019.14. јан 2019.
Најављен нови протест ПМ "За Ниш без страха"

Најављен нови протест ПМ "За Ниш без страха"

Покрет младих "За Ниш без страха" организоваће нови протест "Стоп терору - за Ниш без страха #1од5милиона" у петак, 18. јануара и том приликом биће поново затражено испуњење девет захтева, изнетих на првом протестном скупу организованом прошлог петка.
Организатори протеста потврдили су агенцији Бета да неће бити промене и повећања броја захтева, мада има предлога да то буде учињено.
Према најави Покрета младих, учесници протеста ће по окончању скупа, чији је почетак заказан за 18 часова, организовати протестну шетњу.
Покрет младих "За Ниш без страха" тражи оставку министарке грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зоране Михајловић, градоначелника Ниша Дарка Булатовића, ослобађање заробљених медија и стварање независног регионалног сервиса у Нишу.
Захтеви су и да се сви пружни прелази у Нишу обезбеде рампама и светлосном сигнализацијом, да се стане на пут партијском запошљавању и да се расветле сви случајеви паљења аутомобила у Нишу.
Покрет младих такође тражи да се заустави искључење струје социјално угроженим грађанима, да јавни извршитељи не поступају у споровима који се воде против социјално угрожених грађана и да се Аеродром, Електродистрибуција и Регионална привредна комора врате граду.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa