Инфо

28. март 2019.28. мар 2019.
Најопаснији као аутсајдери

Најопаснији као аутсајдери

- "Наис" је врло озбиљна екипа и свака опуштеност у суботу може бити кобна по нас. Против "Будве" и "Солариса" су показали своју снагу, а колико су онда, толико су и сада аутсајдери, можда и већи и зато су опасни. Искусан тим, ослобођен резултатског притиска је потенцијална "мина" увек и на њу не смемо "нагазити". Квалитет је на нашој страни свакако, но морамо приступити максимално озбиљно дуелу како не би било проблема - истакао је помоћни тренер ВК "Шабац" Немања Личанин на редовној конференцији за медије клуба пред старт плеј офа и гостовање нишког "Наиса" у суботу.

-Освојили смо Куп и наравно да желимо титулу, она је циљ, али нисмо ми први фаворити, већ "Црвена Звезда". Показали смо да можемо и против њих и против "Партизана", тако да не бежимо од статуса такмаца за звање шампиона. Идемо меч по меч, тренутно размишљамо само о Нишу - додао је Марко Боловић.

Меч првог кола Супер лиге за ватерполисте, у коме се састају "Шабац" и "Наис" заказан је за суботу, од 20 часова на Градском базену.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa