Инфо

29. март 2019.29. мар 2019.
Другог априла отворена врата Куће добре воље
РАЗГОВОР СА ПОВОДОМ: ЈЕЛЕНА МИЛОШЕВИЋ, ДИРЕКТОРКА ЦЕНТРА ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД ШАБАЦ

Другог априла отворена врата Куће добре воље

„У сарадњи са Шабачким удружењем за помоћ особама са аутизмом и Специјалном школом Св. Сава, а под покровитељством Града, 2. април ће и ове године бити обележен различитим програмима на више локација у граду и трајаће током читавог дана. Наш Центар за социјални рад ове године позива представнике локалне заједнице – институција, установа, удружења и медија у обилазак наше „ Куће добре воље“ и дружење са корисницима Дневног боравка и Установе за децу и младе са сметњама у развоју, која ове године прославља мали јубилеј, пет година постојања“, најавила је директорка ЦСР Шабац
Светски дан особа са аутизмом обележава се 2. априла. Тим поводом, као и сваке године на овај датум шабачки Центар за социјални рад организује низ активности у нашем граду као израз подршке, разумевања и прихватања различитости. Истог дана, Смештај за децу и омладину са сметњама у развоју, у Касарским ливадама обележава пет година постојања. Поклапање два значајна датума иницирало је идеју да шабачка „Кућа добре воље“ тог дана у 12 сати отвори сваоја врата за суграђане и дружење са корисницима Дневног боравка и Установе.

О положају особа са аутизмом у нашем граду и планираном програму за обележавање 2. априла, разговарали смо са директорком Центра за социјални рад у Шапцу Јеленом Милошевић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa