Инфо

25. новембар 2010.25. нов 2010.
ХУМАНОСТ НА ДЕЛУ

ШАПЧАНИН КРАЉЕВУ

Наш суграђанин шездесетосмогодишњи електричар Јован Филиповић одмах након земљотреса отишао у Краљево да помогне у санирању последица. Тврди да је град много разоренији него што то медији ових дана приказују, а да су људи тужни, очајни и усамљени
Након што је видео обавештење на локалној телевизији да се у Краљеву траже мајстори свих профила, висококфалификовани електричар у пензији Јован Филиповић из Шапца одлучио је да се пријави и оде у град разорен земљотресом. Једини мотив, како наводи био је да помогне унесрећеним људима да поправе своје куће и што пре, поново почну нормално да живе.
На ТВ Шабац сам видео информацију да се у Краљеву траже мајстори: електричари, зидари, бравари, водоинсталатери. Одмах сам одлучио да идем и то саопштио супрузи. Она ме подржала, и одмах сам отишао у телевизију и ступио у контакт са Краљевом. Сутрадан сам већ био тамо. Пријавио се у штаб, и са још једним колегом почео да помажем људима. Наредних 14 дана радили смо свашта. Поправљали инсталације, бројила, али и зидали, постављали плочице санирали водовод ““ прича Јован.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa