Инфо

30. март 2017.30. мар 2017.
ПОСЕТА АМБУЛАНТИ У МАЈУРУ

ЈЕДНАКИ УСЛОВИ ЗА СВЕ

Заједно са локалном самопуправом у последње две године уложили смо преко четири милиона динара у реновирање, навео директор Дома здравља др Бранко Вујковић. Ова амбуланта не заостаје ни за једном у центру града, рекао Немања Пајић
Руководство Дома здравља “Др Драга Љочић” и председник Скупштине града Шапца Немања Пајић, у петак су посетили недавно реконструисану амбуланту у Мајуру. Последњих неколико година Град је уложио значајна средства у адаптацију објекта, са циљем обезбеђења бољих услова за лечење пацијената и рад запослених. Сређена је унутрашњост, замењени столарија и кров, урађена је термоизолација, фасада и рампа за прилаз особа са инвалидитетом.
-Унапређење инфраструктуре и повећање енергетске ефикасности у свим нашим објектима један је од најзначајнијих стратешких циљева. Мајур, као једна велика месна заједница заслужује овакав објекат. Овој амбуланти гравитира око 5.000 наших осигураника. Заједно са локалном самопуправом у последње две године уложили смо преко четири милиона динара у реновирање, навео је директор Дома здравља др Бранко Вујковић.
Амбуланта и стоматолошка ординација раде у две смене сваког радног дана, као и суботом пре подне. Екипа неодложне помоћи одлази на кућне адресе најстаријих и непокретних пацијената.
-Наши лекари пружају надљудске напоре да би успели да прегледају све пацијенте и да би се одржао систем амбуланти које имамо не територији града. Најмање што можемо да учинимо је да омогућимо добре услове, не само нашим лекарима, него и нашим суграђанима, односно пацијентима. Ова амбуланта не заостаје ни за једном у центру града, рекао је Немања Пајић.
Како је Пајић истакао, стратешки план града Шапца је да обезбеди једнаке услове како у граду, тако и у свим селима. Најавио је, у складу са тим, да ће на једној од наредник седница Скупштине града бити ревидирана Одлука о повраћају пореза на имовину месних заједница, како би грађани референдумима одлучивали шта им је најпотребније да се уради.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa