Инфо

1. јун 2017.1. јун 2017.
САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ПАРЛАМЕНТАРНЕ ВЕЋИНЕ У СКУПШТИНИ ГРАДА ШАПЦА, КОЈУ ПРЕДВОДИ
ГРАДОНАЧЕЛНИК НЕБОЈША ЗЕЛЕНОВИЋ

Како су пролазили до сада, тако ће и убудуће

Поводом различитих изјава опозиције у граду Шапцу, саопштавамо да је парламентарна већина, која је добила подршку грађана на прошлогодишњим локалним изборима, стабилна.
Ми имамо мандат да спроведемо политику за коју су грађани Шапца гласали - да створимо услове да људи зарађују више, да грађани реално одлучују о најважнијим животним питањима, да у Шапцу створимо врхунску инфраструктуру, да унапредимо просвету и здравство, да, као заједница, помогнемо свакоме ко је угрожен, да се, подржавајући културу, боримо против таблоидизације и претварања живота у ријалити програме, да подстакнемо масовно бављење спортом, а подржимо врхунске спортисте, да, једном речју, подржимо свакога ко се бори да своју судбину узме у своје руке.
Већ пуних пет година локална опозиција, предвођена СНС, бави се искључиво покушајем да, купујући и отимајући одборнике, скрши изборну вољу грађана. Срамно је како ови неспособни људи, заслепљени мржњом и похлепом за влашћу, свакога дана раде против животних интереса својих суграђана.
Све што треба рећи је, да ће свако наставити да ради оно што зна и може - парламентарна већина, предвођена градоначелником Зеленовићем, спроводиће план за побољшавање животних прилика у нашем граду, за који је добила подршку грађана, а шабачка опозиција ће, ширећи лажи и мржњу, и даље покушавати да ову вољу грађана прегази.
Како су пролазили до сада, тако ће и убудуће.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa