Инфо

21. септембар 2017.21. сеп 2017.
МАЧВА ГОСТУЈЕ У КРУШЕВЦУ

ШОК ТЕРАПИЈА НАПРЕТКА

Напредак игра испод очекивања ове сезоне, а први цех неуспеха платио је тренер Ненад Сакић. Квалитетом су Крушевљани изнад актуелне позиције, али се надамо да опоравак неће почети од Мачве. “Чивијаши” охрабрени “четворком против Радника”
Стари клуб “Напредак” сезону је почео са европским амбицијама и планом борбе за место међу пет најбољих екипа у лиги, но таква очекивања, у доброј мери су изневерили у првих девет кола. Пет пораза их је одвело у доњи део табеле и са 10 бодова дочекују гостовање овдашњег тима. Нису “чарапани” очекивали да ће гостовање Мачве дочекати гледајући у леђа новом суперлигашу, али ситуација је таква, а “провицнијски Уругвај” дочекују са новим тренером, замеником Ненада Сакића. “Црвени” из Крушевца у саставу имају играче са интернационалним искуством попут Аливодића, Миладиновића, Касалице и Ненада Шљивића који је и најбољи стрелац клуба.
На другој страни “Мачва” поново има дуплу дозу растерећености пред дуел под Багдалом Победа против “Радника” вратила је тим у средину табеле и са чак осам бодова више од екипа у зони испадања нема терета на леђима Шапчана, а свакако да Крушевац није место где се унапред рачуна на бодове. Ипак, нису то били ни Ивањица, а посебно не Београд (Вождовац), а освојено је шест.
- Врло изједначено првенство, могући су сви резултати. Ми играмо своју игру, не одступамо од ње и даћемо све од себе да се из Крушевца вратимо са повољним исходом - истакао је Марко Ђуришић.
ЈУЧЕ КУП
Екипу “Бачке” шабачки љубитељи фудбала могу видети два пута у свега десетак дана. Кроз девет долази као гост у наставку Супер лиге, а јуче су гостовали у оквиру 1/16 финала Купа Србије.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa