Инфо

5. октобар 2017.5. окт 2017.
СПОРТСКЕ ИГРЕ ПУ “НАШЕ ДЕТЕ”

КО ЋЕ БРЖЕ КО ЋЕ ПРЕ

Организовањем спортских игара “Ко ће брже, ко ће пре?” ПУ “Наше дете” отпочела је програм обележавања Дечје недеље чији је овогодишњи мото ”Градимо мостове међу генерацијама за радост сваког детета”. Манифестација на Градском тргу поводом обележавања првог дана Дечје недеље ПУ “Наше дете” реализована је у сарадњи са Спортским савезом Шапца. Подељени у спортске екипе малишани из 11 вртића демонстрирали су на полигонима своје вештине.
-На Тргу су предшколци, али сва остала деца су према својим специфичностима и могућностима у објектима у којима су се налазила на сличан начин облежила први дан Дечје недеље. За дечју недељу предвидели смо низ манифестације тако што ћемо укључити и родитеље и локалну заједницу. Планирано је много манифестација у које спада и обележавање дана особа са аутизмом и посету васпитачици која је у пензији истакла је Сандра Мићић, директорка ПУ “Наше дете”.
Циљ спортске манифестације у оквиру првог дана обележавања Дечје недеље био је пре свега промоција здравих стилова живота и неговање спортског духа најмлађе поулације. У оквиру програма обележавања организују се разне приредбе, ликовне и музичке радионице, ревије али се и покрећу нове акције од ширег значаја за развој деце.
К.Ј.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa