Инфо

18. јун 2020.18. јун 2020.
За једнаке услове у селу и граду
Програм Новог тима за Шабац
дело је тимског и посвећеног рада

За једнаке услове у селу и граду

Сматрам да људима који су у Новом тиму и на нашој листи мора подједнако бити важно како се развија њихово место, тако и град у целини
У организацији Новог тима за Шабац у петак у Прњавору са мештанима су разговарали Јелена Милошевић, кандидаткиња за градоначелницу Новог тима за Шабац, Немања Пајић, носилац листе Јелена Милошевић-Нови тим за Шабац, координаторке тимова за културу и пољопривреду Татјана Марковић и Наташа Радовановић као и кандидаткиња за одборника из Прњавора Гордана Кулезић.
-Сматрам да људима који су у Новом тиму и на нашој листи мора подједнако бити важно како се развија њихово место, тако и град у целини. Ми нашу политику не градимо на маркетиншким кампањама, већ смо програм изградили на контакту са људима, спознали њихове проблеме и имамо решења за њих. Решења за те проблеме имамо управо зато што су у нашем тиму професионалци. Данас је више него икада важно да одлуке доносе људи из струке, да се поштују закони и институције за шта ће се Нови тим за Шабац залагати-казала је Милошевић.
Прво вече представљања програма Новог тима за Шабац у Прњавору подржао је велики број мештана. У име домаћина обратила се кандидаткиња за одборника Гордана Кулезић.
- Пред вама сам, јер ми је Прњавор у срцу, јер сам спремна да радим за Прњавор, за своје комшије и пријатеље. Овде сам јер са људима можемо радити, само ако људима верујемо. А ја верујем људима који нису у Прњавор дошли вечерас први и последњи пут. Верујем, јер у животу ништа не можете сами – а, када погледам НОВИ ТИМ, видим снагу људи који су уједињени и који се разумеју. Верујем људима који су одржали реч – и данас имамо један од најмодернијих вртића у целој Србији. Верујем у оно што видим, не у оно што ми кажу. Зато верујем у НОВИ ТИМ.
Носилац листе Новог тима за Шабац Немања Пајић истакао је да је сигуран да ће Нови тим бити успешан на изборима, јер у њих улази поносан на остварене резултате као и на чланове свог тима, који су добри, честити људи и доказани професионалци.
-Наша организација је стуб стабилности ове локалне самоуправе, урадили смо доста ствари захваљујући стручним људима из нашег тима. Ми смо можда и једина организација која је изашла са озбиљним програмом за наредне четири године за нашу локалну самоуправу. Када кажем локалну самоуправу мислим и на сва наша сеоска насеља. Имамо озбиљан план како да се подједнако развијају сва села која припадају нашем граду.
Осим програма житељима Прњавора представљени су и кандидати за одборнике из овог места, као и Слепчевића, Дуваништа, Петловаче, Петковице, Рибара и Липолиста, а сви учесници позвали су суграђане да на предстојећим локалним изборима подрже листу Јелена Милошевић – Нови тим за Шабац.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa