Инфо

18. јун 2020.18. јун 2020.
Снага Новог тима за Шабац  налази се у стручним  и одговорним људима
НОВИ ТИМ У ЗАБЛАЋУ

Снага Новог тима за Шабац налази се у стручним и одговорним људима

У протеклом периоду сам са великим трудом, радом и запаженим резултатима водила ову месну заједницу. Направили смо заједно од ње заједницу
за коју су сви чули, јер Заблаће је срце Поцерине. Ништа од тога не би ни било да нисмо сложни и да се нисмо договарали. Одговорна локална политика је управо то када се брине о својим суграђанима и када чује њихове проблеме
Јелена Милошевић, кандидаткиња Новог тима за градоначелницу Шапца и Немања Пајић, носилац листе Јелена Милошевић-Нови тим за Шабац говорили су у суботу пред мештанима Заблаћа. У име домаћина обратила се Наташа Радовановић, кандидаткиња за одборницу из Заблаћа, као и координатори Новог тима за здравство др Јован Ћирић, урбани развој Ксенија Лукић и образовање Јелена Ристић.
Кандидаткиња за одборника из овог места Наташа Радовановић, не кријући велико задовољство, рекла је да се до сада у Заблаћу урадило већ доста тога и да су месна заједница за пример.
-У протеклом периоду сам са великим трудом, радом и запаженим резултатима водила ову месну заједницу. Направили смо заједно од ње заједницу за коју су сви чули, јер Заблаће је срце Поцерине. Ништа од тога не би ни било да нисмо сложни и да се нисмо договарали. Одговорна локална политика је управо то када се брине о својим суграђанима и када чује њихове проблеме, рекла је Наташа Радовановић.
Немања Пајић носилац листе Новог тима за Шабац и председник Покрета Западна Србија истакао је да су људи на првом месту и да је избор Јелене Милошевић за кандидата за градоначелника прави избор јер она уме да чује и разуме људе, а то је најважније у успостављању сарадње која доводи до успеха. Такође, кандидате за одборнике представио је као људе који су храбро одлучили да се боре за места из којих долазе.
-Увек је добро доћи на место где су људи вредни, где се нешто дешава и где се види да су људи сложни. Заблаће треба да буде поносно што на његовом челу стоји жена, а верујем да ће сви бити поносни када на чело града дође Јелена Милошевић. Оно што њу највише издваја је то што има тим и што зна да слуша и људе који су стручни и људе који су из народа, а наши кандидати за одборнике су управо људи из народа. Када их видити знате да осећају људе и схватају њихове проблеме. Наши кандидати на изборе излазе са стеченим угледом, програмом и што је најважније своје мештане гледају у очи и заједно са њима праве планове које ће реализовати, казао је Пајић.
Снага Новог тима за Шабац налази се у стручним и одговорним људима који чине овај тим и који верују у исте вредности. Зато нас нисте чули ни током ове кампање да говоримо о другима – само о свом програму и резултатима свог рада, поручила је Јелена Милошевић.
-Изузетно сам радосна што сам данас у Заблаћу и што ово место живи захваљујући поверењу и поштовању које смо ми указали нашим људима. Одлука да стојим на челу Новог тима за Шабац једна је од најважнијих у мом животу, и донела сам је захваљујући поверењу у људе који стоје иза мене. Покрет, ком ја припадам, поверење и поштовање су све. Односе са људима градимо не само током изборне кампање већ свакодневно. Нови тим за Шабац има тим професионалаца, тим вредних и честитих људи који могу дати одговоре на све проблеме. Такође има и квалитетан програм, које је дело тимског и посвећеног рада.
Др Јован Ћирић, координатор Новог тима за здравство упознао је присутне житеље са урађеним пројектима као што је финансирање трошкова вантелесне оплодње, лечења деце од тешких и ретких болести, Каравани здравља којима је пружена помоћ и за оне без здравствене књижице и здравственог осигурања, као и са програмом за здравство. Такође, напоменуо је да Нови тим жели да се бави проблемима обичног човека и да ће тим за здравство тежити да у наредном периоду здравствену заштиту приближи свима и учини је доступном сваком грађанину.
Ксенија Лукић, координаторка за урбани развој подсетила је на урађене пројекте у којима је учествовала, попут уређења Градског трга, Винаверовог трга и Савске авеније, бројних реконструисаних улица и километри асфалтираних путева. Она је истакла да јој је подједнако важан развој сеоског и градског подручја и да се много радило у Јевремовцу, Варни и Горњој Врањској, те да ће тим за урбани развој у наредном периоду донети радове и у многа друга села.
Јелена Ристић, координаторка за образовање подвукла је да је кључно полазиште у стварању концепта идеалне школе, побољшање квалитета образовања и васпитања подизањем стандарда, као и материјалних услова боравка деце у установама. Подсетила је на реконструкцију бројних фискултурних сала у шабачким школама. Такође, рекла је да је у плану да се у наредном периоду уведе централна кухиња као наставак идеје школе у једној смени, да се деци обезбеде здрави кувани оброци. Наставиће се бројне едукације и реализације пројеката на тему борбе против насиља, затим за средњошколце такмичење у оснивању виртуелних предузећа, за основце оснивање апликације шабачки генијалац, као и оснивање фонда за младе таленте као вид константне подршке најбољима у граду.
Заблаће је било друго село у ком су представљени кандидати за одборнике и чланови тимова, где се говорило о мерама за које се залаже Нови тим за Шабац, као и плановима за даљи развој наших села и града.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa