Инфо

5. октобар 2017.5. окт 2017.
ПРОВО ДОЧЕКУЈЕ ГОСТЕ ИЗ ТОПОЛЕ

“РАНИТИ КАРАЂОРЂА”

Серија непобедивости Прова окончана је протеклог викенда у Аранђеловцу. Искуснији домаћин био је нешто бољи, знатно прецизнији из прилика које је створио и резултат тога је заслужен пораз једног од најпријатнијих изненађења Српске лиге “Запад” Прова 2:0. Пораз никада није лак, али бодовна залиха је сасвим добра, а место при врху очуваће бодови против екипе “Карађорђа”. Тријумф је циљ који неће бити лако достигнут, али може се досегнути, уверен је тренер Ђурковић.
- Искуснији су од нас, познати су им српсколигашки изазови. Имају посебно добру навалу и по мени једног од најбољих нападача лиге. Долазе нам са бодом више. Вероватно би они били задовољни и ремијем, али ће чекати прилику да потпуно тријумфују. Наравно, наше је да то спречимо. Нисмо комплетни, али то неће бити оправдање. Идемо на победу – рекао је Ђурковић.
ТАБЕЛА СЛЗ: 1. Златибор 19; 2. Слога (П) 18; 3. Смедерево 17; 4. Шумадија (А) 14... 6. Карађорђе 14; 7. ПРОВО 13.... 15. Јединство (У) 6; 16. Лозница 5; 17. Железничар (Л) 5; 18. ФАП 4.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa