Инфо

23. новембар 2017.23. нов 2017.
У ДРЕНОВЦУ ВЕЛИКО ИНТЕРЕСОВАЊЕ ЗА ГЛАСАЊЕ О ТРОШЕЊУ НОВЦА ОД ПОРЕЗА НА ИМОВИНУ

Следеће године више новца

Велики број грађана окупио се прошле седмице у сали Месне заједнице “Дреновац” да са градоначелником Небојшом Зеленовићем, представницима Савета МЗ и Градске управе Шапца разговарају о пројектима који ће се наћи на гласачким листићима 3. децембра, када ће грађани одлучивати како ће бити потрошен новац који је од пореза на имовину прикупљен у овом селу.
Дреновчани ће одлучивати о више од два милиона динара, а бираће приоритет између пет предлога.
Градоначелник Небојша Зеленовић истакао је да је намера Шапца да одлучивање пребаци у руке грађана.
-Видимо да је велико интересовање мештана Дреновца за одлучивање о трошењу новца који је прикупљен од пореза на имовину. Драгоцено је да чујемо шта мисле о томе и који су њихови предлози. Позивам их да већ размишљају о предлозима за наредну годину, али и да изађу 3. децембра на гласање. Следеће године ће, верујем, бити више новца о којем ће одлучивати јер када грађани виде како се троши новац од пореза редовније ће измиривати своје обавезе, рекао је градоначелник Небојша Зеленовић.
Никола Бурмазовић, председник МЗ, објаснио је мештанима предлоге Савета МЗ, међу којима су највише новца предвидели за путеве, затим за помоћ цркви, школи, фудбалском клубу и за уређење гробља.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa