Инфо

4. јануар 2018.4. јан 2018.
УСПЕСИ ПРЕД ЈУБИЛЕЈ
ТЕКВОНДО

УСПЕСИ ПРЕД ЈУБИЛЕЈ

Претходна 2017. Година била је једна од најуспешнијих у историји ТК „Летњиковац Еликсир“, клуба који ускоро слави 30 година постојања. Према подацима, током године је освојено више од 80 медаља и 10 пехара у екипној конкуренцији, а 13 одличја стигло је са најјачих турнира Г1 класе. Посебно добре резултате јуниора и сениора.
-Вања Мићић је трећи млађи сениор Европе, постао је то Софији, а Бојан Стефановић је на Кипру досегао бронзу међу јуниорима на старом континенту. Напомињем да је Мићић и пети јуниор на светској ранг листи, освојио је и шест Г1 медаља, као и одличје на државном у конкуренцији сениора. Међу јуниорима у Србији имамо два екипна трећа места, четири медаље – истиче тренер Горан Петровић.
Успех сениора се може мерити и кроз клупске, али и репрезентативне медаље. Сениори су екипни шампиони Србије у борбама и вицешампиони сениорски свеукупно, а Иван Карајловић и Иван Пурешевић су стандардни репрезентативци.
-Карајловић је освајач четири медаље са Г1 турнира, а у прошлој години је наступао на Универзијади, једини из Шапца, Светском првенству и ГП турниру у Мароку. Пурешевић је освојио Г1 злато у Словенији. Истовремено када је било Балканско првенство, одржан је и турнир у Загребу, те је зато изостало још одличја са Балканског шампионата – додаје Петровић.
Шест чланова „Летњиковца“ стекло је звање мајстора теквондоа.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa