Инфо

11. јануар 2018.11. јан 2018.
ВРЕМЕ ПРАЗНИЧНОГ ДАРИВАЊА
Донација Удружења “Љиљан” Шабачком
породилишту

ВРЕМЕ ПРАЗНИЧНОГ ДАРИВАЊА

Чланице Удружења жена „Љиљан“ протекле недеље посетиле су Општу болницу у Шапцу и том приликом поклониле два телевизора Одељењу гинекологије и акушерства.
Традиционално сваке године Удружење низом хуманитарних акција прикупља средства која потом донира институцијама у нашем граду. Време празника период је даривања, помоћи другима што су кроз гест Шапчанке показале.
- На дружењима које организујемо учествује 35 удружења жена са територије Републике Србије и Републике Српске. Том приликом остваримо извесна средства која касније донирамо институцијама у нашем граду. Ове године одлучили смо да то буде Општа болница, Одељење гинекологије и акушерства, наше породилиште. Донирали смо два телевизора како би се породиље осећале што пријатније током свог боравка овде – навела је Новка Митровић, секретар Удружења.
И ове године настављена је успешна сарадња између Опште болнице и Удружења жена „Љиљан“. Начелник Одељења гинекологије доктор Драган Милошевић захвалио се Удружењу и истакао:
- Код нас су дивни услови у породилишту, а ова донација ће још више да побољша боравак жена на нашем Одељењу. И раније смо сарађивали кроз хуманитарне акције и добијали вредне поклоне.
Чланице Удружења и особље болнице кроз разговор дошли су до закључка да је свака помоћ породилишту добродошла.
- Апелујем на све људе добре воље да се увек сете нашег породилишта. Ако нема плача из породилишта, ми као генерација нисмо ништа урадили за нашу будућност – поручила је секретар Удружења „Љиљан“ Новка Митровић.
Телевизори су постављени у трпезарији Одељења гинекологије и акушерства где пацијенткиње проводе своје слободно време током боравка у болници.

М.Ж.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa