Инфо

15. фебруар 2018.15. феб 2018.
ЦИЉ ОПШТЕ ДОБРО
СЛАВА ПРЕДУЗЕТНИКА ОПШТИНЕ БОГАТИЋ

ЦИЉ ОПШТЕ ДОБРО

Предузетничко “коло” у Богатићу, поведено је данас давне 1932. године. Тако је записано у првом извештају о раду који су представници данашњег Општег удружења предузетника општине Богатић пронашли и одредили као почетак рада.
То су саопштили и на пригодној свечаности-слави Три Јерарха, коју су прошлог понедељка обележили у сали “Боровић” у Богатићу по шести пут. Била је то и прилика за сумирање резултата остварених од прошлогодишњег славља.
- Успели смо да поред просторија у Гиговцу, изнад некадашњег Борова уредимо велику салу која може да прихвати око 40 особа. Жеља је да овај простор буде на услузи свим предузетницима. Врата су отворена и за све људе добре воље чији рад може допринети општем добру заједнице. Сала се може користити за састанке, предавања или презентације производа или услуга, било ког предузетника или пољопривредног произвођача наше општине.
Поред тога организовали смо посету Сајму мале привреде и предузетништва у Минхену. Посета је реализована тако што смо субвенционисали око 40 одсто укупног аранжмана за 27 путника, наших чланова.
Излагали смо на сајму СПРЕГ у Ваљеву по пети пут и активно учествовали у раду Регионалне развојне агенције и органима привредне коморе Србије.
Почетком ове године смо субвенционисали са око 40 одсто посету сајму ФИЕРААГРИЦОЛ који је одржан у Верони од првог до четвртог фебруара, где смо послали наших 29 чланова.
Ове године закупили смо 12 метара квадратних на сајму пољопривреде у Новом Саду, који се одржава у мају, каже Зоран Мијатовић, председник Удружења и додаје да ће до краја године предузетници ове општине уз помоћ Удружења моћи да излажу на сајму СПРЕГ у Ваљеву.
Опште удружење предузетника ове општине обезбедило је бесплатне услуге својим члановима, које ће им пружати адвокатска канцеларија “Вилић”.
Овом приликом најзаслужнијим члановима Удружења, уручене су одговарајуће дипломе.

Љ.Ђ.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa