Инфо

1. март 2018.1. мар 2018.
Људи који знају да раде
ПРЕДСТАВНИЦИ ГРАДА ПОСЕТИЛИ “ПАСУБИО”

Људи који знају да раде

Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић, посетио је протекле седмице фабрику “Пасубио”, која се бави шивењем кожних делова за унутрашњност луксузних аутомобила. Посети производног погона су осим градоначелника Шапца присуствовали и Душан Костадиновић, заменик градоначелника, Јелена Топаловић Петровић, помоћница градоначелника за укључивање грађана, Виолета Шестић, начелница Одељења за локални економски развој и Милан Васић, директор ЈП “Инфраструктура”.
Тренутно у “Пасубиу” ради 136 људи, а у плану је пословање са 200 особа до краја године. Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић истакао је овом приликом да се број запослених од последње посете која је била у августу, прошле године, удвостручио.
-Оно што нас радује је да постоје нове идеје у руководству ове компаније и ширење производње. У плану је изградња нових 5.000 квадрата, а стога и отварање нових радних места. Отварање новог погона за шивење седишта које би требало да обезбеди да се изузетан број људи запосли у овој фабрици је јако важно. Оно што ме радује је и чињеница да се ниво плате подигао, чиме су запослени задовољни. Тај тренд и раст доноси добробит свима у нашем граду – истакао је Небојша Зеленовић и додао да је посао Градске управе да овакве инвеститоре подрже што и јесте оно чиме се сада баве.
Према речима Масимилијана Таконија, директора фабрике, “Пасубио” је место које ће се брзо развити, а простор је богат људима који хоће и знају да раде.
Овде се ради о стварима које су делом непознате људима. Организовани су и часови италијанског и енглеског језика да би запослени што пре дошли до нивоа који ће омогућити бољи рад. Овај сектор не зна за кризу. У изузетној мери држимо до тога да оспособимо људе да нам постану корисни. Градимо још 5.000 квадрата и хоћемо да оставимо простора за клијенте да могу и они да долазе како би учествовали у нашем послу – истакао је Масимилијано Такони.

К.Ј.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa