Инфо

29. март 2018.29. мар 2018.
Sani Optik

Правилан одабир наочара – разлика између квалитетног и неквалитетног живота

Штетније по наше здравље је носити неквалитетне наочаре него их не носити уопште – истичу стручњаци. Преко 80 одсто информација које примамо из “спољашњег света” долази кроз чуло вида (око). Зато је од велике важности правилан одабир квалитетних диоптријских оквира, диоптријских стакала и наочара за сунце, како за децу, тако и за одрасле.
Диоптријске наочаре увек морају бити израђене према потребама особе која их носи. Оне све више постају јасан израз стила и модних трендова, али никако се не сме заборавити значај адекватно одабраних диоптријских стакала.
Као синоним квалитетних производа и услуга, компанија “Sani Optik” својим потрошачима нуди диоптријске и наочаре за сунце реномираних брендова, поуздане услуге провере диоптрије, уградњу свих врста диоптријских стакала у оквире, уградњу диоптријских стакала у наочаре за сунце и друге услуге.
Наше око свакодневно је изложено разним “стресовима” који долазе из спољашњег света. Највећа опасност људском оку прети од невидљивог ултравиолетног зрачења (УВ), јаке и сталне светлости, као и од плавог светла. У најугроженије категорије спадају деца, стари и особе које раде на отвореном.
Проналажење индивидуалног решења за сваког клијента сходно реалним потребама основни је задатак запослених у “Sani Optik”-у. Пружање професионалних савета и препорука приликом избора адекватних диоптријских оквира, квалитетних диоптријских стакала и наочара за сунце, једини је прави пут ка задовољењу естетских, функционалних и здравствених потреба. Заштитни слојеви на диоптријским стаклима нису само естетски додатак, већ саставни део сваког сочива које кориснику пружа оштрији вид, удобан поглед и заштиту од штетних зрака.
Асортиман производа који се пласира кроз малопродаје пажљиво је одабран, уз поштовање модних трендова, квалитета, али и специфичних захтева локалних тржишта.
Правилан одабир диоптријских стакала може направити разлику између квалитетног и неквалитетног живота. Зато посетите “Sani Optik” у Шапцу, на адреси Војводе Мишића бр. 15 и Господар Јевремова 26, и уверите се у квалитет производа и услуга, али и искористите бројне погодности при куповини. Од 1.4. до 30.4.2018. године очекује вас попуст од 30% на диоптријске оквире и наочаре за сунце, одабраних брендова и моделистике.
Бесплатна провера
вида и слуха –
превентивно деловање
Такође настављамо и са спровођењем пројекта “Бесплатне провере вида и слуха”. Циљ пројекта је указивање на значај очувања здравља, али и на последице оштећења и губитка вида и слуха. Бесплатну проверу можете извршити у Сани Оптик центрима за корекцију вида и слуха у Шапцу, Војводе Мишића бр. 15 и Господар Јевремова 26, али и у следећим местима: Богатић – сваког четвртка од 9 до 14 часова, у просторијама Ултразвучне лекарске ординације преко пута Дома Здравља, Прњавор – сваког понедељка од 9 до 14 часова, просторије Здравствене амбуланте Аљуа код Дома здравља, Коцељева – сваке среде, у просторијама Дома здравља у периоду од 9 до 14 часова.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa