Инфо

29. март 2018.29. мар 2018.
фото: Ј. Р.

фото: Ј. Р.

ПОСЛЕ ПАУЗЕ МАЧВА ГОСТУЈЕ У ЧАЧКУ

ОВИ БОДОВИ ВИШЕ ВРЕДЕ

Реми у Чачку би чувао статус кво, победа домаћих потпуно би их вратила у борбу за опстанак, а Мачви наметнула нове бриге, док победа Шапчана умногоме повећава шансе за миран плеј аут. Фаворита нема
Утакмицу из првог дела сезоне, победу Мачве у Шапцу 1:0 неће нико памтити дуго јер квалитетом није била на нивоу највишег ранга. Нико из и око клуба не би имао ништа против да и у суботу још један слаб, досадан меч одлучи један гол, наравно у мрежи Чачана.
Домаћин је на последњем месту, али са само два бода мање од “Јавора” првог тима у безбедној зони. “Мачва” је далеко пуних осам бодова, но све би било другачије да не постоји систем поделе бодова у плеј ауту која од сигурне прави “топљиву” предност. Када се сагледају могући сценарији, Мачви би победа обезбедила провизорних 16 плеј аут бодова, шест више од Чачана, реми би оставио, у перспективи размак од четири поена, док би неуспех Шапчана, “црвено-беле” из Чачка довео на само два бода заостатка. Када се узме у обзир да у 30. колу “Борац” гостује “Партизану”, јасно је са колико мотива ће дочекати суботњи окршај. Ипак, мотива не сме да недостаје ни Мачви, а досадашњи ток Супер лиге показао је да је квалитет на страни овдашњег клуба.
Серију од девет утакмица без победе Чачани су прекинули против Бачке у претходном колу. У другом делу сезоне предводи их нови тренер Владимир Станисављевић који је заменио Игора Спасића. Током зиме су пристигли: Драшковић, Тасић и Џугурић, сви из иностранства, као и Лукић из Рада, док су тим напустили Пропадало и Зец. Најопаснији су Лима Круз и Дуповац, а имају и искусне Чађеновића и Оташевића. Мачва без Матића, Ивића, упитни Гаврић и Арсенијевић.

Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa