Инфо

3. мај 2018.3. мај 2018.
“Натино пролеће”
Манифестација ОШ “Ната Јеличић”

“Натино пролеће”

Протеклог понедељка у дворишту ОШ “Ната Јеличић” све је било у знаку пролећа. Манифестацијом “Натино пролеће”, школа је показала да велику пажњу поклања најмлађим основцима и учи их да буду солидарни и хумани. Богат програм намењен деци од првог до четвртог разреда окупио је бројне малишане. Ученици у шареним костимима карневалске трупе “Разиграни сладоледи” прошетали су поносно пред другарима, учитељима и родитељима. Након костимираних малишана уследио је дефиле кућних љубимаца са веселим власницима. Посетиоци су могли да купе неки од маштовито и пажљиво направљених ученичких радова. Сав приход од продаје дечјих рукотворина подељен је у хуманитарне сврхе.
- Традиционално сваке године ОШ “Ната Јеличић” организује “Натино пролеће”. И ове године су се одазвали ученици од првог до четвртог разреда, као и њихови родитељи, деке и баке. Дан је замишљен као промоција наших “разиграних сладоледа” који су учествовали на карневалу, дефиле кућних љубимаца, као и изложба дечјих радова које су урадили са својим учитељима слободних активности и ликовне културе. Радови су продајни и сав новац који буде сакупљен биће предат у хуманитарне сврхе - навела је учитељица Јасмина Танасић.
Основци нису крили своје одушевљење учешћем у манифестацији, посебну драж за њих имала је израда и продаја предмета.
- Било је јако занимљиво да правимо, зато што је свако могао да направи како је знао и умео. Правили смо од флаша цветове и од обичних ролни смо направили кутије за оловке - рекла је Магдалена Ивковић, ученица другог разреда.

М.Ж.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa