Инфо

6. децембар 2018.6. дец 2018.
КОМПАНИЈА ЈАЗАКИ СПОНЗОРИШЕ СВОГ РАДНИКА
ЗА ОДЛАЗАК НА ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО У КАРАТЕУ

За успех је неопходна подршка

“Да ми прошле године није било подршке фирме не бих могао отпутовати на светско првенство, а самим тим не би било ни медаље. Та сарадња се наставила и ове сезонее. Сада ме Јазаки спонзорише да одем на Европско првенство у Словенију” истиче за “Глас Подриња” Милан Грујчић
Да би постигли врхунске резултате, како у спорту тако и уопште у животу неопходна нам је адекватна подршка. Она често стигне са стране од које најмање очекујемо, али готово увек као резултат наше одважности да је затражимо. Управо је тај корак Милан Грујчић, радник компаније Јазаки учинио прошле године када је доносио одлуку да крене на Светско првенство у каратеу у Румунији. Од своје фирме је затражио финансијску помоћ. Одмах су му изашли у сусрет, а као продукт заједничког улагања, Грујчић је у наш град донео златну медаљу са светског такмичења.
Ове сезоне, слична прича. Грујчић ускоро иде на Европско првенство у Порторож, док иза њега стоји компанија Јазаки.
-Да ми прошле године није било подршке фирме не бих могао отпутовати на светско првенство, а самим тим не би било ни медаље. Та сарадња се наставила и ове сезоне. Сада ме Јазаки спонзорише да одем на Европско првенство у Словенију- истиче за “Глас Подриња” Милан Грујчић и објашњава да он дели судбину са већином репрезентативаца овог спорта, који не могу да рачунају на финансијску подршку републичког Савеза, те спонзоре морају да обезбеде сами.
Грујчић каже, да осим финансијске, увек може да се ослони на помоћ и разумевање својих надређених и око тренинга. У протеклом периоду радио је само прву смену, те је имао довољно времена да се добро припреми.
-Пред светско такмичење вежбао сам интензивно шест месеци, и сада сам почео да се припремам истим темпом, али ми се десио пех, односно, имао сам мало тежу повреду, па сам месец дана морао да паузирам. Међутим, упркос томе, мислим да ћу бити спреман за првенство, јер имам и мотив више: уколико се добро покажем постоји могућност да добијем професионални уговор и идем на турнире у Индију на три недеље- прича Милан, који је на Светском првенству 2016. године пласман завршио на 6. месту, седам пута је био државни првак, док је најуспешнији у такмичењу Купа био два пута. Пре две године проглашен је за најуспешнијег такмичара у Фундокан савезу Србије.
У Јазакију кажу да је Милан за сада једини радник који има овакав вид подршке, али да не сумњају да би увек пронашли начина да помогну своје запослене у реализацији својих талената и потенцијала. Са друге стране, ова компанија је од оснивања у Шапцу до данас постала позната по високо развијеном нивоу друштвене одговорности и бриге о заједници.
Подсећања ради, почетком школске године компанија Јазаки донирала је опрему у вредности од милион динара шабачкој Техничкој школи. То је, за сада била највреднија донација, али су за будућност у плану многе сличне активности.
-Ми бринемо о својим радницима у свим аспектима њиховог живота. Поред донације Техничкој школи у плану је и долазак студената и ученика на стручну праксу у Јазаки. Приликом обележавања Светског дана против рака дојке, у сарадњи са Домом здравља, направљено је предавање на ову тему за наше раднице, где су могле да закажу и превентивне прегледе... Потом, за наше раднике организујемо новогодишњу прославу, њиховој деци дарујемо пакетиће- навела је неке од активности испред Јазакија Ана Каришик.
Т.Т.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa