Инфо

10. октобар 2019.10. окт 2019.

Небојша Зеленовић почео кампању за БОЈКОТ у Лозници

Председник странке Заједно за Србију Небојша Зеленовић започео је у недељу кампању за бојкот избора разговором са грађанима Лознице и том приликом изјавио да Савез за Србију (СзС) није спреман на било какве преговоре са влашћу о изборима који би били одржани на пролеће 2020. године, јер је за такве преговоре касно.
"Поздрављам ангажовање Европског парламента и спремни смо да са представницима ЕУ разговарамо о ситуацији у Србији, као и о спровођењу захтева стручног тима протеста "Један од пет милиона" за успостављање услова за демократске изборе, који би се имплементирали минимум девет месеци пре одржавања поштених и фер избора.", рекао је Зеленовић.
"Данас са грађанима започињемо кампању бојкота током које су апсолутно искључени било какви преговори са актуелном влашћу која свесно гура земљу у све дубљу кризу.", наглашава Зеленовић.
"Режимска медијска подметења не могу спречити талас великог друштвеног покрета који ће чинити не само опозиционе странке, него и студенти,синдикати, струковна удружења и сви слободоумни грађани. Сви имамо исти циљ: да се заједно изборимо за пристојну земљу у којој ћемо власт сменити на поштеним изборима. А то нису лажни избори које режим најављује за пролеће 2020.године.", закључио је председник Заједно за Србију Небојша Зеленовић.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa