Инфо

1. септембар 2011.1. сеп 2011.
ФУДБАЛ: СРПСКА ЛИГА ГРУПА “ЗАПАД“

ЈОШ ЈЕДНА КОЦКИЦА

ШАБАЦ: ФК „МАЧВА“ - ФК “ЈАСЕНИЦЕ 1911“ (Смедеревска Паланка) 3:0 (2:0)
Шабац, 28.08.2011.године. Стадион ФК “Мачве“. Гледалаца 500. Главни судија: Перендић Жељко (Ужице). Помоћне судије: Јевремовић Стефан (Г.Милановац) и Ивковић Марко (Лајковац). Стрелци: 1:0 40. минут Тарабић, 2:0 45. минут Радовановић, 3:0 47. минут Гаврић (пенал). Жути картони: Гаврић у 31. минуту, Милинковић у 81. минуту (ФК “Мачва“), Петровић у 31. минуту, Мишић у 47. минуту, Радуновић у 64. минуту (ФК “Јаценице 1911“).
ФК „Мачва“: Радукућ - Пејовић, Ђукановић, Радовановић, Ристивојевић- Самуровић, Зарић - Б.Живановић (од 72. минута Милинковић), Гаврић ““ Тарабић (од 83. минута Тодоровић) -Гајић (од 65. минута Вуковић).
У првој утакмици овогодишњег првенства Српске лиге, у Шапцу је гостовала екипа из Смедеревске Паланке, иначе новајлија у лиги, коју је у пролећном делу сезоне ФК “Мачва“избацио из такмичења за куп победом у Паланци са 3:0. После пораза на свом терену у првом колу од Железничара (Лајковац) са 2:0, Паланчани су очигледно дошли у Шабац да што скупље продају своју кожу.
Да није било прекида (слободан ударац, корнер и једанаестерац) можда би у томе и успели. Овако, своју шансу за освајање првих овосезонских бодова морају тражити на другом месту.
Иначе, током утакмице била је очигледна разлика у квалитету ове две екипе и победа Шапчана ниједног тренутка није долазила у питање. Суђење је било веома добро.
У наредном, трећем колу, ФК “Мачва“ гостује у Љубићу, екипи ФК “Полет“ и по свој прилици требало би и ту да укњижи нова три бода.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa