Инфо

1. октобар 2020.1. окт 2020.
Потписан меморандум  о сарадњи
САОПШТЕЊЕ ГРАДСКОГ ОДБОРА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ

Потписан меморандум о сарадњи

Градски одбор Српске напредне странке Шабац саопштава да су дана 29.09.2020. године представници листе ”Александар Вучић – За нашу децу” потписали меморандум о заједничкој сарадњи са представницима листе “Тим за Шабац” - Јелена Милошевић.
Немања Пајић председник покрета Западна Србија и представници Српске напредне странке постигли су договор о постизборној коалицији уз висок степен сагласности о свим програмским циљевима, чије ће остварење допринети убрзаном развоју града Шапца.
Стабилна скупштинска већина коју ће у Скупштини града Шапца чинити Српска напредна странка и Западна Србија допринеће стварању широког фронта који ће радити за добробит свих Шапчана.
Позивамо грађане који могу да остваре бирачко право на местима на којима се гласање понавља, да својим изласком на изборе дају допринос бољој будућности Шапца и помогну да се оконча изборни процес.
Српска напредна странка је већ два пута добила највеће поверење Шапчана. Нека тако буде и у суботу, када ћемо по затварању бирачких места коначно прославити изборну победу.
Извор: ГО СНС Шабац

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa