Инфо

1. септембар 2011.1. сеп 2011.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ ОСНОВНА ШКОЛА “ЖИКА ПОПОВИЋ“

У ШКОЛУ УЛОЖЕНО ОКО 33 МИЛИОНА

Школа “Жика Поповић“ ових дана лличи на право градилиште колико у школи у варошици толико и у истуреним одељењима школе у Скупљену и Јаловику. Директор ове установе Драгослав Михаиловић захвалан је свима, локалној самоуправи, министартву Просвете и донаторима попут игара на срећу.
- Сада смо у раду паркета у спортској сали површине 345 квадрата која од игара на срећу има покриће за постављање паркета и грејање у износу од преко 2 милиона динара. Помогли су у нашим активностима и локална самоуправа са 1,2 милиона колико је одвојило и министарство Просвете. Морам истаћи да је у првој фази уложено око 20 милиона динара а у дриугој око 13. Учествовали су и грађани, месне заједнице, једном речју сви, истиче Михаиловић.
Посетили смо и умивену школу у Скупљену која ученике ишчекује у издању које очекују а за чији изглед сви упиру прст у учитељицу Ирену Атић која скромно истиче рад мештана и бројних мајстора али и помоћ.
- Реновирали смо прво кров,президали оџаке,потом урадили подове захваљујући локалној самоуправи, три кабине у мокром чвору а помогли су и фирме, ММ маркет, Миленијум, пилана Мандић, фото Микан, Домовина, Бела, Макс Шпед, Пан стил, Дрвоимпекс, Универзал, Еурополис, да некога не заборавим, скромно беседи учитељица.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa