Инфо

1. септембар 2011.1. сеп 2011.
УСПЕХ ЈСП “СТАН“ У ШАПЦУ

СИГУРНИ ШАБАЧКИ ЛИФТОВИ

Шабачки лифтови по исправности најбољи у Србији. ЈСП “Стан“ са стручним службама улаже напоре да одржава сигурност лифтова али и да их модернизује
Једна од делатности у оквиру текућег одржавања стамбених зграда у надлежности Јавног стамбеног предузећа “Стан“ у Шапцу, је и одржавање лифтова. Лифтови о којима ово предузеће брине, а има их 110, подвргнути су редовним годишњим контролама коју обавља референтна установа за те послове “Елконт“ из Београда, и издаје сертификате на основу којих лифтови могу да се користе.
- Ове године, као и претходних, по резултатима смо најбољи у Србији, ако наравно изузмемо Сремску Митровицу која има врло мали број лифтова и такође и незнатан проценат неисправности. У Шапцу, ондносно у оквиру надлежности ЈСП “Стан“, од 110 лифтова 108 задовољава потребе односно испуњава све техничке услове- истиче Драгана Милићевић Панић, директор Јавног стамбеног “Стан“.
Проценат исправности лифтова од 98,18 одсто свакако је резултат којим се ово предузеће али и грађани Шапца могу похвалити. Од поменута два неисправна лифта један се налази у згради где већ функционише други тако да станари у том смислу нису угрожени. Иначе одржавање лифтова је скуп поступак, поправка или ремонт, наравно још скупљи, тако да се у појединим ситуацијама у сарадњи са скупштином станара евентуални проблеми превазилазе па ће се тако решити проблем та два покварена.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa