Инфо

1. септембар 2011.1. сеп 2011.
ОСМИ ТРКАЧКИ ДАН НА ХИПОДРОМУ

ДЕРБИ УНВЕРЗАГТУ

У трци “Глас Подриња“ победио Мили Ванили. Остали победници: Париз, Мy Ирон и Мелита Сур. Код амазонки Фаст, са Аном Перановић у седлу, а међу сулкашима најбржи Пирло
Врео, сунчан дан био је велика препрека свим учесницима осмог тркачког дана, одржаног на Госпојину, 28. 08. 2.011. године на шабачком хиподрому. У пет галопских, једној галопској трци у сулкама и љуатер трци на 400 метара учествовало је 40. брзих коња.
У трци дана Шабачки дерби на стази од 2.400. метара, као што се и очекивало убедљиво је победила кобила Унверзагт из штале Тешић. Трку је повео Марти Мистерија и то га је по свему судећи коштало бољег пласмана у финишу. На око 800. метара пре циља победница је била четврта, а вођство преузима тек у циљном правцу и долази прва на циљ за десет дужина коњског тела испред Еллене Карран, која је морала да се задовољи другим местом. Победница у чијем је седлу био Илић, 2.400 метара претрчала је у времену 2,36 и тако потврдила своју супериорност у овој групи коња.
Еллену Карран је јахао Ђорђе Перовић. Трећи на циљ у најважнијој трци дана за трогоде коње био је Џера Љубин са Шашићем у седлу, а четврта Сенка Пикова са Станаревићем у седлу.
У трци “Глас Подриња“ на 1.200 метара за трогодце и старије коње победио је Мили Ванили, браће Пауновић са Московим у седлу. Трку је повела, главни фаворит Ториница са Јовановићем у седлу, али је средином стазе изгубила вођство и у финишу морала да се задовољи другим местом. За дужину коњског тела победио је Мили Ванили. Победнички пехар је власницима уручио Слободан Теодоровић, један од власника “Гласа Подриња“. Треће место освојила је Надалина са Перовићем у седлу, а четврто Ангела Вукона са Шашићем у седлу.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa