Инфо

15. септембар 2011.15. сеп 2011.
ФУДБАЛ: СРПСКА ЛИГА ГРУПА “ЗАПАД“

КО ЈЕ СРЕЋАН...?

ШАБАЦ: ФК „МАЧВА“ - ФК “ЈЕДИНСТВО (Уб) 2:1 (1:0)
Шабац, 11.09.2011.године. Стадион ФК “МАЧВЕ“. Гледалаца 700. Главни судија: Павловић Саша (Пожега). Помоћне судије: Николић Драган (Пожаревац) и Широки Зоран (Смедерево). Стрелци: 1:0 45. минут Зарић, 2:0 56.минут Ковачевић, 2:1 у 90.минуту Рајевац. Жути картони: Тарабић у 79.минуту (ФК “Мачва“), Матић у 87.минуту, Рудан у 90.минуту (ФК “Јединство“).
ФК „Мачва“: Радукић - Пејовић, Ђукановић (од 76.минута Б.Живановић), А.Радовановић, Тодоровић- Самуровић, Зарић, Тарабић, , Вуковић (од 46.минута И.Радовановић), Гајић (од 46.минута Ковачевић), Гаврић.
ФК „Јединство“: Ћургуз, Матић, Белић, Рудан, Благојевић, Арсеновић, Чанчар, Миросављевић (од 75.минута С.Јовановић), Лукић, Симић (од 81.минута Стевић), Смиљковић (од 66.минута Рајевац).
Када те у полувремену надигра, а током другог полувремена одржи ранотежу, клуб који је у досадашњем делу првенства освојио само један бод, који долази на утакмице приватним колима, у чијем саставу се налазе играчи који нису изборили место у првом тиму ФК “Мачве“, онда стварно неко треба да се запита, да ли премије које се дају за неиспуњење спортских резултата имају сврхе и какве, или их можда треба проширити и на стручни штаб? Када иде крава, нека иде и поводац.
Углавном гости су у првом полувремену у потпуности надиграли ФК „Мачву“, примили гол у надокнади времена првог полувремена из слободног ударца са скоро тридесет метара, а сами промашили неколико изгледних шанси.
У другом полувремену ФК “Мачва“ је постигла гол из једине праве акције коју је имала за целу утакмицу и опет је асистент Ковачевићу био Гаврић. ФК “Јединство“ је још неколико пута угрозило гол ФК “Мачве“, једном је лопту са гол црте избио Самуровић, али у надокнади времена Рајевац је постигао гол и спасао част гостију.
Све у свему мршаво. ФК „Мачва“ у суботу гостује у Белошевцу (код Крагујевца), новајлији у лиги, која у досадашњем току првенства није изгубила утакмицу, чак није примила ниједан гол, а чији је председник зет градоначелника Крагујевца, Верка Стевановића. Пошто у недељу ФК “Јединство-Путеви“ гостују у Лајковцу, овај викенд може да значи верификацију амбиција првопласираних клубова или позиционирање у средини табеле незаинтересованих. Све у свему ““ видећемо.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa