Инфо

15. септембар 2011.15. сеп 2011.
СРЕДЊА ПОЉОПРИВРЕДНА ШКОЛА

БОЉИ УСЛОВИ НАСТАВЕ

Изузетним залагањем Градске управе Шабац, запослених и ученика, шабачка Средња пољопривредна школа за само годину дана попримила сасвим други изглед. Постојећи парк оплемењен новом фонтаном, по нацртима пејзажног архитекте Милене Стаменковић. У току радови на реконструкцији “нове“ зграде
Пред сам почетак летњег распуста у дворишту Средње пољопривредне школе у Шапцу осванула је нова фонтана. Пројекат по нацрту пејзажног архитекте Милене Стаменковић, реализовали су као матурски рад ученици са смера “техничар хортикултуре“. Добро уклопљена у постојећу амбијенталну целину, испунила је сврху: додатно је оплеменила простор о којем у последње време подједнако брину како ученици тако и запослени у овој образовној установи. Међутим, ту није био крај ангажовања на уређењу парка.
-Након постављања фонтане наставили смо радове на сређивању простора око школе. Они нису престајали ни у току летње паузе, па сада можемо да се похвалимо са једним од најсређенијих паркова у граду. Посебно смо поносни, што смо до његовог данашњег изгледа дошли личним залагањем. Наиме, у сваком послу приликом његовог уређења, подједнако су учествовали и професори и ученици наше школе - каже директор Средње пољопривредне школе у Шапцу Предраг Савић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa