Инфо

29. април 2021.29. апр 2021.
Фото: Глас Подриња

Фото: Глас Подриња

ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ШАПЦА

Улица хуманих Чивијаша

Tрадиционална манифестација хуманитарног карактера у организацији Туриштичке организације града Шапца “Улица хуманих Чивијаша” одржана је у суботу у Карађорђевој улици у Шапцу. Тим поводом, Немања Пајић, председник Скупштине града Шапца са породицом је посетио ову манифестацију.

-Хуманост и солидарност су особине чију смо вредност нарочито спознали у протеклом периоду. Посебно ми је драго да су ову манифестацију у највећем броју посетили наши најмлађи суграђани који ће од најранијег доба научити колико је важно бити хуман и пружати помоћ онима којима је она најпотребнија - истакао је Пајић.

Нађа Глигорић, в.д. директора Туристичке организације града Шапца нагласила је да ће сва прикупљена средства бити уплаћена градском Фонду за лечење деце од тешких и ретких болести, као и да је Туристичка организација града Шапца упутила позив и привредницима нашег града да донирају одређена средства и на тај начин подрже ову акцију.

Фото: Глас Подриња


-Улицу хуманих Чивијаша ове године обележавамо на симболичан начин без пропратног програма услед тренутне епидемиолошке ситуације. У сарадњи са шабачким основним и средњим школама и ПУ “Наше дете” организовали смо хуманитарну продају предмета које су за ову манифестацију направили наши најмлађи суграђани. Сав приход од данашње продаје биће уплаћен градском Фонду за лечење деце од тешких и ретких болести, а свим учесницома ће традиционално бити додељене захвалнице. Туристичка организација града Шапца такодје је упутила позив и привредницима нашег града да донирају одредјена средства и на тај начин подрже ову акцију-казала је Глигорић.

Циљ данашње манифестације је подизање свести о значају хуманости и доброчинства што је најбољи разлог за позив нашим суграђанима да посете штанд Туриштичке организације града Шапца и како бисмо заједно помогли онима којима је помоћ најпотребнија.
Текст:TОШ

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa