Инфо

6. октобар 2011.6. окт 2011.
ДЕЧЈА НЕДЕЉА У ШАПЦУ

ИЗВОР СМЕХА И РАДОСТИ

Од 3. до 7. октобра шабачким малишанима Предшколска установа „Наше дете“, Културни центар и Библиотека шабачка припремили су богат програм забаве и дружења. Учешће узеле основне школе „Јанко Веселиновић“, „Ната Јеличић“, „Николај Велимировић“, као и јавне градске институције
Шабачки малишани прославу недеље посвећене дечјој радости и забави започели су у понедељак спортским игрицама „Ко ће брже, ко ће пре“ у Господар Јевремовој. Предшколска установа „Наше дете“ у сарадњи са Културним центром и Библиотеком шабачком припремила је разноврстан програм.
Тако су малишани у уторак прошетали Господар Јевремовом у својим маскенбалским костимима, да би затим присуствовали дружењу са дечјим писцем Весном Алексић у сали Културног центра. За то време деца вртића „Бамби“ посетили су ватрогасно-спасилачке јединице у Поп Лукиној улици. Јуче су малишани осликавали кредама Господар Јевремову, Градски парк, Тркалиште и остали градски простор, а у Културном центру сликарка Јелена Чоњагић помагала им је у вајању.
За данас предвиђена изложба ликовних радова на конкурсу „Срце“ у вртићу „Младост“, представе „Дечија Винаверијада“ у Библиотеци шабачкој и „Бранкови гусари“ „Позориштанцета пуж“ у Културном центру.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa