6. oktobar 2011.6. okt 2011.
DEČJA NEDELjA U ŠAPCU

IZVOR SMEHA I RADOSTI

Od 3. do 7. oktobra šabačkim mališanima Predškolska ustanova „Naše dete“, Kulturni centar i Biblioteka šabačka pripremili su bogat program zabave i druženja. Učešće uzele osnovne škole „Janko Veselinović“, „Nata Jeličić“, „Nikolaj Velimirović“, kao i javne gradske institucije
Šabački mališani proslavu nedelje posvećene dečjoj radosti i zabavi započeli su u ponedeljak sportskim igricama „Ko će brže, ko će pre“ u Gospodar Jevremovoj. Predškolska ustanova „Naše dete“ u saradnji sa Kulturnim centrom i Bibliotekom šabačkom pripremila je raznovrstan program.
Tako su mališani u utorak prošetali Gospodar Jevremovom u svojim maskenbalskim kostimima, da bi zatim prisustvovali druženju sa dečjim piscem Vesnom Aleksić u sali Kulturnog centra. Za to vreme deca vrtića „Bambi“ posetili su vatrogasno-spasilačke jedinice u Pop Lukinoj ulici. Juče su mališani oslikavali kredama Gospodar Jevremovu, Gradski park, Trkalište i ostali gradski prostor, a u Kulturnom centru slikarka Jelena Čonjagić pomagala im je u vajanju.
Za danas predviđena izložba likovnih radova na konkursu „Srce“ u vrtiću „Mladost“, predstave „Dečija Vinaverijada“ u Biblioteci šabačkoj i „Brankovi gusari“ „Pozorištanceta puž“ u Kulturnom centru.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa