Инфо

6. октобар 2011.6. окт 2011.
КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА НОВИНАРЕ У КАФЕУ “ЗВОНЦЕ“

СВЕ ЗВОНИ НА УЗБУНУ

Испровоциран недавним претресом његовог приватног стана због сумње да у њему врши кривично дело производње и стављања у промет опојних дрога, свештеник шабачке епархије Војислав Петровић сазвао је јуче конференцију за медије. Том приликом је оптужио локалне и државне функционере да му намерно „подмећу“ због активног политичког деловања. Конкретно у овом случају, због недавне критике актуелног закона о реституцији.
- Сазивању конференције за штампу сам прибегао као задњој мери јер је моја и безбедност моје породице угрожена. Почетком прошлог месеца инспектори Полицијске управе Шабац „банули су партизански“ у наш стан. Повод је наводно, била сумња да се у нашој свештеничкој и спортској кући врши производња и стављање у промет опојних дрога.
Ових дана сам у неколико наврата критиковао Нацрт закона о враћању имовине и најавио формирање Групе грађана на нивоу Града. Може ли то бити разлог овакаве намештаљке. Када су, “досовци“ 2000. тражили гласове, обећали су да ће исправљати “криве Дрине“ и враћати одузету имовину, одмах по доласку на власт, А када им је то успело, својим политичким богаташима (себи), поклонили су оно што су комунисти одузели““ каже поп Војислав, и пита се шта даље да ради.
- Да ли би помогло да се спалим на центру, на месту где су демократе требале мени, др Живку, Грму, Јоци... да подигну споменик, јер су преко наших леђа и наше спремности дошли на власт. Или, да се извиним Душану Петровићу, зато што постојим и имам критично мишљење за њихову власт.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa