Инфо

24. јун 2021.24. јун 2021.
Поново дерби Подриња
ФУДБАЛ: СЕЗОНА 2021/22.

Поново дерби Подриња

Фудбалски савез Мачванског округа неће, после четири године, имати представника у Супер лиги нардне сезоне. Елиту је напустила Мачва и у наредној сезони ће се такмичити у Првој лиги, што ће оживети и званични дерби Подриња кроз дуел Мачве и Лознице. Два тима стидљиво најављују да би се могал укључити у борбу за Супер лигу иако препуштају улогу фаворита другима. Последњи првенствени међусобни дуел одиграла су два тима 23. марта 2014. када је у Шапцу, у оквиру СЛ „Запад“ било 0:0.
Шапчани сезону отварају дуелом против Будућности у Шапцу, потом следи Железничар. Поменути дерби против Лозничана, први од два, куглице су сместиле у 4. коло, а домаћин ће бити Лозница.

Кроз бараж место у истом рангу обезбедили су Младост Нови Сад и Тимок Зајечар. Подсећамо, ове сезоне прво место у Српској лиги није гарантовало виши ранг, већ су уследили бараж мечеви шампиона четири групе. Иако су Телеоптик и Слога Пожега имали улоге фаворита, међу друголигаше су се пласирали Новосађани и Зајечарци. Конкуренцију Мачви, уз поменуте чине још: Кабел, ИМТ, Жарково, Грфичар, Будућност, Раднички СМ, Железничар Панчево, Златибор, Рад, Јавор, Инђија, ОФК Бачка.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa