Инфо

15. јул 2021.15. јул 2021.
“Шта хоћеш, нисам ти ништа украла”
УХАПШЕНА ЖЕНА КОЈА ЈЕ УЛАЗИЛА У КУЋЕ И КРАЛА

“Шта хоћеш, нисам ти ништа украла”

Жена која је улазила у откључане куће и крала торбе и новчанике које пронађе, ухапшена је, незванично сазнаје “Глас Подриња”. Одмах је спроведена у Казнено поправни завод за жене у Пожаревцу, због раније учињених дела.

За овај случај сазнало се пре неколико дана када се на друштвеним мрежама појавила фотографија са надзорне камере жене која је наводно ушла у једну приватну кућу и из ње узела ташну са новцем и документима. Ускоро се јавило још неколико оштећених, као и људи у чије је куће улазила, али јој ништа није било на дохват руке да би однела. Жена није “оперисала” само по граду, него су је видели и у селима на путу за Лозницу.

-Син је дошао из треће смене и легао да спава. Муж је изашао напоље да нахрани стоку. Чула сам лупање улазним вратима и, мислећи да је муж, изашла из собе да га питам зашто лупа када је син тек заспао. Тада сам њега видела у задњем делу дворишта, а непозната жена је излазила из дворишта. Потрчала сам за њом, стигла је и питала шта је радила у мојој кући. Рекла ми је да тражи кућу неког чије презиме нисам запамтила. Још ме је питала шта хоћу од ње када ми ништа није украла. Отишла је ка аутобуској станици. Била је то иста жена чија је слика објављена на Фејсбуку. Имала је на себи и исту блузу, а друге панталоне, прича за наш лист жена из Дуваништа своје искуство од пре неколико дана. Каже и да је ово искуство причала на више места, како би људе упозорила и да је тако сазнала да су је и други виђали, а жена ју је, у Слепчевићу, чак затекла у својој дневној соби.

Незванично сазнајемо да иста кривична дела чини већ годинама и да ово није први пут да је полиција хапси.

Апелујемо на грађане да ипак закључавају своје куће и станове.
M.M.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa