Инфо

14. октобар 2021.14. окт 2021.

Добитници слушних апарата у оквиру акције чути и разумети 2021.

Ове године је у оквиру манифестације “ЧУТИ И РАЗУМЕТИ” коју Аудиовоx организује већ 9 година поводом Светске недеље глувих и наглувих особа покренута и акција поклањања квалитетних Отицон слушних апарата. Компанија Аудиовоx је ове године одлучила да поклони квалитетне Отицон слушне апарате за 3 особе изабране од свих заинтересованих особа са оштећеним слухом које су се пријавиле на позив. Стручна комисија је на основу писама и медицинске документације изабрала ужи круг кандидата за акцију поклањања слушних апарата а затим су др Галина Јоковић и мађионичар Пикси из шешира извукли добитнике. Апарате су добили девојчица Лена Јоцић из Велике Плане (2 апарата), Тијана Митровић из Ниша и Фараго Ерика из Бајмока.

Прва добитница Митровић Тијана је након нашег позива дошла у Аудиовоx представништво у Нишу да преузме апарат који је добила на поклон, урађено јој је подешавање апарата прилагођено њеном стању слуха и каже да је јако задовољна поклоном јер боље чује и разуме са новим апаратом и сматра да ће јој бити много лакше убудуће у комуникацији са људима и на послу.

Фараго Ерика је као друга добитница посетила Аудиовоx представништво у Суботици ради преузимања слушног апарата а након што јој је урађено подешавање апарата прилагођено њеном стању слуха Ерика је изјавила: “Веома сам се обрадовала када сам сазнала да сам добитник слушног апарата у оквиру хуманитарне акције ЧУТИ И РАЗУМЕТИ и деловало ми је невероватно и немогуће јер никада тако нешто нисам доживела. Слушни апарат ми одговара, бољи је него претходни и јасније разумем говор што ће ми пуно значити на послу јер радим са људима.”

У среду 6. октобра 2021. године трећа добитница Лена Јоцић је преузела слушне апарате и тиме је завршена реализација акције поклањања слушних апарата за 3 особе са оштећеним слухом као и овогодишња хуманитарна акција ЧУТИ И РАЗУМЕТИ. Она је са мамом посетила Аудиовоx представништво у Београду на Зеленом венцу ради преузимања слушних апарата које је добила на поклон. Лени је урађено подешавање слушних апарата прилагођено њеном стању слуха а проба Отицон-ових слушних апарата је изазвала осмех на њеном лицу. Лена је рекла да је пресрећна што има слушне апарате са којима добро чује и разуме а при том су мали и лагани и неће јој сметати у свакодневним активностима.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa