Инфо

21. октобар 2021.21. окт 2021.
Дрво је извор живота
Еколошко едукативни центар Мачве

Дрво је извор живота

Еколошко едукативни центар Мачве, одржао је презентацију на тему “Дрво је извор живота”, и спровео акцију садње дрвећа у Основној школи “ Вук Караџић” у Бадовинцима.

-Кроз презентацију “ Дрво је извор живота” подсетили смо децу на то колико је важно и значајно то што дрвеће пружа људима, животињама и читавој планети. Заједно са децом засадили смо један леп дрворед у дворишту Основне школе и на тај начин омогућили им да квалитетније и здравије проводе део слободног времена- истичу у Еколошко едукативном центру Мачве.

У акцији је засађено 15 стабала Брезе и Ликвидамбара.
-Оваквим акцијама уједно скрећемо пажњу да је потребно да се смањи загађење ваздуха, као и то да је довољно да свако од нас засади бар једно дрво током свог живота и на тај начин захвали се природи за све оно што нам она пружа. Ово је само једна у низу акција коју спроводимо у циљу заштите животне средине. Искрено се надамо да ће и наши суграђани препознати значај оваквих акција, и у будућности нам се придружити јер је то у интересу свих нас.

Још једном велико хвала Расаднику четинара Саша из Богатића који је и овога пута укључен у нашу акцију- наводе у Еколошко едукативном центру Мачве.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa