Инфо

4. новембар 2021.4. нов 2021.
Још у врху (фото: С. С.)

Још у врху (фото: С. С.)

ФУДБАЛ: ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ

Поправни у Добановцима

Навијачи, играчи, тренер вероватно ће дуго памтити утакмицу где су били бољи, а опет остал без учинка, међутим табела је неумољива, памти једноставно, бројчано 0, 1, 3, све друго потискује у заборав. Мачва није играла слабије, неорганизованије у дербију, но била је несигурна и наивна када то није смела бити, летаргична у сувише дугим интервалима и исход је такав да је бодовни салдо исти, а директном конкуренту из Новог Сада је увећан за три.

Младост (НС) – Мачва 2:0 (1:0)
Челарево. Гледалаца: 300. Главни судија: Игор Ковачевић (Земун); помоћници: Боровић (Батајница) и Влашчевић (Београд). СТРЕЛЦИ: Видаков у 23. (11 м) и Караћ у 89. минуту за Младост. ЖУТИ КАРТОНИ: Илић и Швоња (Младост); Тојчић (Мачва).
МЛАДОСТ (НС): Мирковић, Караћ (Гојковић), Швоња, Дивац (Чубрило), Видаков (Марковић), Димитрић (Поповић), Ожеговић, Мијић, Илић, Јелић, Севић.
МАЧВА: Манојловић, Тојчић, Пешић, Јевтић, Поповић, Белић (Чворић), Адамовић, Марјановић, Мијаиловић, Тримановић (Стевановић), Арамбашић (Гигић).


Цех против Младости беше скуп, а убрзо ће Шапчане изазвати још једна екипа која је незгодна на домаћем терену, жељна пласмана у плеј оф, тим Будућности из Добановаца. Једна од ретких екипа са којом је Мачва играла у последњој прволигашкој сезони 2016/17. непоражена је последња три меча на домаћем терену. Попут већине екипа, бележи успоне и падове. На свом терену може да надигра снажни Јавор, али и буде надиграна од просечног Златибора. Реч је о екипи са стандардним костуром, уз неколико појачања. Највише прете двојица Никола Трипковић и Никола Коџић, чест џокер са клупе. Офанзива је јача страна тима у односу на дефанзиву. У пром колу у Шапцу Мачва је победила 1:0. Тренутно је у низу од три победе против наредног ривала.



-Морамо да заборавимо меч у Челареву, али да схватимо и грешке. Приступ није био добар, дозволили смо себи много грешака и чека нас много неуспеха уколико не исправимо пропусте. Будућност је јак, добар тим, спреман да чека прилику и искористи указану шансу – истиче тренер Мачве Борис Савић.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa